Najbolji Rent-A-Car u Vrnjačkoj Banji

Naš tim čine posvećeni profesionalci sa velikim iskustvom u oblasti rentiranja automobila. Pozitivan stav i želja da posle saradnje sa nama vidimo osmeh na vašem licu, najbolje opisuje moto kompanije Benicassim Cars. 

Fiat 500 X Pogled Na Kabinu Iznutra - Model

Kvalitet usluge na prvom mestu

Zadovoljstvo naših klijenata nam je na prvom mestu. Zato Vam pružimo samo najbolje. Počev od kvalitetnog voznog parka, preko preciznih i uvek dostupnih agenata prodaje, do povoljnih cena i transparentnih metoda plaćanja sa punom kontrolom troškova.

  Posetite nas i uverite se sami

  Pozivamo Vas da nas posetite u našim radnim prostorijama na adresi ul. 15. Oktobra br. 6 u Vrnjačkoj Banji ili nas kontaktirate putem sajta ili telefona. Naš stručni tim je tu da Vam pruži sve potrebne informacije i svu logističku i ostalu podršku u vezi najma vozila.  

  Rent-a-car Agent Potpisuje Ugovor sa Klijentom

  Šta nudi naša Rent-A-Car agencija?

  Pružamo usluge iznajmljivanja automobila za različite potrebe, kao što su poslovna putovanja, turizam ili zamena vlastitog vozila. Nudimo Vam gradske automobile, srednje porodične, i luksuzne automobile, kao i terenska (SUV) vozila. Pored toga, nudimo i različite opcije najma, uključujući dnevni, nedeljni i mesečni najam vozila.

  Jednostavno i brzo

  Nudimo jednostavan postupak rezervacije i procedure za iznajmljivanje automobila. Vozilo možete preuzeti na lokaciji po Vašem izboru bilo gde u Vrnjačkoj Banji.

  Birajte najbolje

  • NKvalitetni automobili
  • NEkonomska do visoka klasa
  • NSavremena oprema
  • NStručna podrška

  Zašto izabrati nas?

  Profesionalnost i posvećenost

  Najbitnije nam je da ste Vi zadovoljni

  Stručnost i tačnost

  Stručan i visoko obučen tim u oblasti rent-a-car usluga

  Kvalitetna ponuda

  Nudimo kvalitetna i dobro održavana vozila

  Konkurentne cene

  Mi mislimo na Vas – najam automobila po najpovoljnijim cenama

  Tražite automobil za iznajmljivanje?

  Kontaktirajte nas i